Tips för att betta på UFC och MMA

MMA- och UFC-betting har exploderat den senaste tiden och i takt med att sporten växer så kommer fightfans också att bli överösta med grymma erbjudanden från seriösa Sportsbooks.

Live betting är en av de mest populära trenderna och sidor som Ohmbet ligger i framkant när det kommer till att möjliggöra denna spännande betting till sina besökare.

Om du har ett öga för detaljer så kommer du att älska live betting på UFC och MMA.

Låter det intressant? Vi förklarar saken närmare!

Vad är live betting?

Live betting är när du lägger en insats på en pågående match. Det öppnar självklart upp fler möjligheter för dig som tittare då du slipper att missa en guldchans bara att för att var några sekunder sen.

Det betyder också att du med hjälp av Ohmbet kan satsa en slant före, under och mellan ronderna i din favoritmatch!

Registrera dig på Ohmbet – Bettingsidan med världens bästa UFC-odds

Olika möjligheter att vinna

För att du enklare ska kunna ta hem en storvinst så har vi satt ihop en kort lista över termer som är nödvändiga för dig att känna till:

Fight Result – Standardvalet när du ägnar dig åt live betting. Liveoddsen kommer att baseras på hur matchen fortlöper och du kan här lägga en insats på den fighter som du tror kommer att ta hem vinsten. Förutom vinstresultatet erbjuder Ohmbet också möjligheten att satsa på ett “oavgjort resultat”. Detta händer väldigt sällan så självklart får du mycket höga odds på detta alternativ.

Round Betting –Du kan också lägga en insats på vilken rond som du tror att matchen kommer att avgöras i. Du väljer först din favorit och sedan vilken rond som du tror att hen kommer att avsluta sin motståndare. Genom att satsa på detta under livebetting kan du få riktigt bra odds!

Over / Under – Lägg en insats på om matchen kommer gå över eller under de ronder som oddset ligger på.

Method of Victory – Du kan också lägga en insats på det sätt som du tror att matchen kommer att avslutas på. Här kan du oftast välja mellan KO/TKO, submission eller domslut som resultat. Ibland finns också alternativet “Inside the distance” och då refereras det till att matchen avslutas via KO/TKO eller submission.