Ohmbet

Att spela på MMA och UFC gör att man kan se sina efterlängtade matcher ur ett helt nytt perspektiv och dessutom så bidrar en liten insats till spänningen. På FightOdds har vi bettat på UFC och MMA under flera år och vi vill hjälpa fler MMA-fans att ta del av grymma odds och stora vinster.

Om du överväger att börja betta på UFC eller precis har kommit igång så kan du behöva lite hjälp på traven. Vi har satt ihop en lättförståelig översikt som hjälper dig att hitta rätt i bettingdjungeln:

Hur avgör man om en bettingsida är bra för UFC och MMA betting?

Innan du börjar spela och betta på UFC är det viktigt att du hittar en pålitlig sida som ger dig bra odds och bra bonusar samt goda förutsättningar för att vinna.

Det finns många bettingsidor som inte ens tillåter sina besökare att betta på MMA så se till att börja i rätt ände. En sida som satsat på MMA sedan dag 1 är Ohmbet – Bettingsidan med världens bästa UFC-odds.

På Ohmbet och liknande sidor får du ständigt generösa odds, exklusiva kampanjer och roliga tävlingar där du bland annat kan vinna unika resor till UFC-galor.

Ohmbet betting

Insättningsbonusar / bettingbonusar för odds

Insättningsbonusar och bettingbonusar är ett bra sätt för bettingsidor att locka fler besökare men det är också ett bra sätt för dig att ta del av grymma erbjudanden. En insättningsbonus ser oftast till att dubbla eller trippla det belopp du sätter in på ditt spelkonto.

Med hjälp av insättningsbonusar kan du därmed utöka din spelkassa utan att behöva sätta in extrapengar.

OBS. Kom alltid ihåg att kolla omsättningskravet innan du gör ditt val, vi pratar om det lite längre ned.

Exempel på en bra insättningsbonus: Ohmbet ger dig just nu 200 % i MMA-bonus. Det betyder att du kommer att få 3000 kr att spela för om du gör en insättning på 1000 kr.

Bra UFC & MMA odds

En av de viktigaste sakerna att tänka när du ska börja betta är oddsen. Om du inte förstår hur odds fungerar behöver du inte oroa dig, vi har satt ihop en liten bettingskola som du kan använda dig utav.

Hur fungerar UFC odds?

Vad som är “bra” och “dåligt” när det kommer till odds är självklart subjektivt men när du börjar besöka olika bettingsidor kommer du att börja göra dig en uppfattning om vilka sidor som ger dig goda förutsättningar att vinna.

Hur fungerar omsättningskrav?

Det är vanligt att bettingföretag erbjuder bonusar och dylikt för att göra sin sida lite mer intressant. Detta är ett bra sätt för dem att locka till sig nya spelare samtidigt som besökarna får en extra morot.

Det är dock viktigt att titta på vilka omsättningskrav som gäller för din bonus. Om du exempelvis blir erbjuden 100 % insättningsbonus så kommer du att dubbla det belopp som du sätter in.

Om du sätter in 1000 kr så kommer du totalt att ha 2000 kr att spela för men kom ihåg att de extra 1000 kr med största sannolikhet kommer att ha ett omsättningskrav.

Kort sagt kan man säga att omsättningskravet är det antal gånger som du måste omsätta en summa innan du kan ut pengarna på ditt konto. Om omsättningskravet är två gånger så måste du spela för din bonussumma två gånger innan du kan ta ut pengarna från ditt konto.

Ju lägre omsättningskravet är desto lättare kommer det att bli för dig att kunna ta ut dina bonuspengar.

Streama UFC och MMA

Hur gör man för att se på UFC och MMA? Det finns många olika alternativ och några är utan tvekan bättre än andra.

Om du är bosatt i Sverige så kan du använda Viaplay för att ta del av de senaste UFC-galorna. Det finns olika typer av UFC-paket att välja mellan på Viaplay så kika runt lite innan du gör ditt val. Kom dock ihåg att Viaplay inte inkluderar PPV-galor i sina paket, dem måste du köpa separat.

Ett annat alternativ är att skaffa ett Fight Pass-medlemskap. Fight Pass är en stream-tjänst som ägs av UFC och på deras plattform kan man se alla UFC-galor exklusive PPV-galorna.

Förutom UFC kan du också ta del av Invicta FC, Glory Kickboxning, Cage Warriors, gamla PRIDE- och Strikeforce-galor och mycket mer.

Oddsbonusar utan krav på insättning

Inom bettingens värld så är det tilltalande att ta emot ett välkomsterbjudande där det inte finns ett krav på insättning. Det kan till exempel handla om free bets som tilldelas till dem som vill ha en gratis bonus att använda på odds och betting.

Tyvärr säger restriktionerna fortfarande att du maximalt får ta emot ett erbjudande per spelare och licens. Det betyder att om du tar emot en bonus får odds kan du inte också ta emot en casino bonus.

Därför måste du välja om båda alternativen erbjuds. Men vissa renodlade sportsidor har valt att endast prioritera oddsbonusar utan insättning och då kan det vara ett tilltalande erbjudande för dig som spelare.

Andra erbjudanden

Bettingbolag blir allt mer kreativa i sin marknadsföring och det har skapat goda möjligheter för oss spelare. Det kommer ständigt nya erbjudanden från företag som Ohmbet och som ger chansen att exempelvis vinna en resa till UFC-galor.

Det tar dock inte slut där. Här är några grymma UFC-erbjudanden och MMA-kampanjer som vi hittat den senaste tiden:

Boostade UFC odds

Boostade UFC-odds är när du får exklusiva odds inför en match. Som namnet antyder så har man höjt oddsen för att göra det lite mer intressant.

Ohmbet kör ofta boostade odds och en av de mest populära kampanjerna var under Michael Bisping vs. Georges St-Pierre där man fick åtta gånger pengarna om “GSP” vann. När Emil “Valhalla” Meek skulle möta Kamaru Usman gav man spelarna tjugo gånger pengarna om norrmannen lyckades vinna!

Riskfritt spel

Riskfritt spel betyder att du inte riskerar något om du förlorar. Detta kan refererar till att du spelar på låtsas men ett par bettingföretag erbjuder även riskfritt spel i samband med kampanjer.

Ohmbet har just nu en kampanj där du kan spela riskfritt på helgens UFC-gala. Du får därmed pengarna tillbaka om du skulle förlora!

Läs mer: Spela riskfritt på UFC med Ohmbet – Pengarna tillbaka om du förlorar!

MMA Pick ‘Em

Ohmbets MMA Pick’Em fungerar som Stryktipset och bjuder på en rejäl prispott som du kan vinna varje vecka som UFC körs. För att vara med och tävla om totalt 25 000 kr så behöver du endast att välja vinnare på veckans matchkort.

Om du får alla rätt kommer du att vara med och dela på 25 000 kr och du betalar endast 10 kr för din tipsrad.

Vill du vara med och spela? Håll utkik efter Ohmbets MMA Pick’Em här på FightOdds. Varje vecka lägger vi ut en ny omgång, komplett med tiderna och UFC-odds så att du kan betta live eller spela MMA Pick’Em.

MMA resor

På FightOdds försöker vi ständigt att bjuda på unika kampanjer och exklusiva vinster som kan vara spännande för våra läsare. En av de mest uppskattade tävlingarna är dem där du tävlar om VIP-paket till UFC-galor.

Senast så skickade vi en lycklig vinnare till Las Vegas och under 2018 tänker vi fortsätta att lotta ut och göra tävlingar där du kan vinna biljett, resa och logi. Vi ser dessutom till att skämma bort dig rejält!

Live UFC betting

En av de senaste trenderna är Live UFC Betting där du kan lägga insatser under en match. Det betyder att du inte längre missar chansen bara för att matchen har börjat. Du behöver inte heller vänta mellan ronderna för att satsa en slant. Om du ser att något är på väg att hända så är det upp till dig om du vill lägga en insats och ta hem vinsten.