Sportbooks – Svenska bettingspelbolag

13 apr

Svenska bettingspelbolag

Sportbooks eller spelbolag som vi även kallar dom för här hemma i Sverige är platser online där du kan placera dina bets lagligt om du spelar hos Europeiska sportbooks och vinna utan att behöva betala någon skatt på dina vinster. Att spela hos spelbolag online har dock många fler fördelar så som att du får ta emot generösa spelbonusar och riskfria spel samt att du kan betta dygnet runt oavsett var du befinner dig så länge du har en dator eller mobil och internetuppkoppling. Utvecklingen har gått i rasande fart och de flesta bettar i mobilen idag. På den här sidan berättar vi lite mer om Svenska sportbooks och vad som kan vara bra att känna till för att kunna skilja på dom och välja ut det spelbolag som passar dig allra bäst.

Insättningsbonus hos spelbolag online

När du ska betta online hos ett svenskt spelbolag har du fördelen att kunna ta emot en så kallad insättningsbonus eller ett riskfritt spel. Detta är det första som skiljer svenska betting sajter åt, dvs deras insättningsbonus. Med en insättningsbonus får du mycket mer pengar att betta med och kan antingen välja att satsa mer med chansen om att vinna mer eller lägga fler spel med chansen att vinna fler gånger och nöjet att spela fler gånger för samma summa slant. Dom flesta bettare som spelar online brukar registrera sig till alla sportbolag för att utnyttja deras första insättningsbonus som alltid är bäst och det är ett väldigt smart sätt att även få mer kasinospel för pengarna varje gång man ska börja ett spel eller tills man får slut på betting sajter att registrera sig på.

Svenska sportbooks, hur är det möjligt?

Svenska sportbooks är företag som bedriver sin verksamhet från andra europeiska länder där spellagarna inte är så strikta som i Sverige. Majoriteten av alla svenska spelbolag har sina huvudkontor i Malta eftersom skatten är lägre där, vinsterna är skattefria för spelare inom Europa och eftersom det helt enkelt är tillåtet för privat personer att bedriva en gambling verksamhet. Dom flesta Svenska sportbooks drivs av svenskar som flyttat till Malta för att kunna driva sin spelverksamhet så trots att dom inte har sina företag i Sverige är det Svensk mentalitet som ligger bakom vilket gör att vi får supershyssta spelbolag online, med svensk support, erbjudanden som passar den Svenska marknaden och Svenska som språkval utan några konstigheter.

Våra sportbooks på fightodds.se

Här på fightodds.se har vi valt att endast tipsa om dom absolut bästa svenska sportsböckerna online eftersom det är dom som alltid har dom bästa oddsen, dom bästa insättningsbonusarna och allt annat man kan önska sig så som live sportstreaming, utmärkt kundservice och snabbast utbetalningar. Dessa bästa spelbolag hittar du enkelt hos oss i menyerna till höger och vänster oavsett vilken sida hos oss du besöker. Om du vill spela hos andra spelbolag vill inte vi garantera din säkerhet, vilken service du får eller hur nöjd du kommer att bli därför måste vi då be dig att istället googla dig fram till andra sport bettingbolag genom att tex söka på ord som bettingbolag i Sverige, sportbooks online, lista på svenska spelbolag eller något liknande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *